19
Ιούν
2023
ΠΕΔΚΜ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον αδόκητο θάνατο του Δημάρχου Δοξάτου Θεμιστοκλή Ζεκερίδη

 

 

ZEGERIDIS

Τη μεγάλη θλίψη και οδύνη της για τον αδόκητο θάνατο του δημάρχου Δοξάτου Θεμιστοκλή Ζεκερίδη, εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας πώς η πρόωρη απώλειά του αφήνει πιο φτωχές την αυτοδιοίκηση και την ιατρική επιστήμη που υπηρέτησε με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.

 

Σε δήλωση ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση Θεμιστοκλή Ζεκερίδη. Η απώλειά του προκαλεί μεγάλη θλίψη και δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην κοινωνία της πόλης. Υπηρέτησε με συνέπεια και προσήλωση την αυτοδιοίκηση και την ιατρική επιστήμη μέχρι την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου. Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και την οικογένειά του και μετά για την πόλη του, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτο το όραμα του για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο του, όπως το είχε φανταστεί.

Άφησε το αποτύπωμά του τόσο στο δήμο Δοξάτου, τον οποίο από το 2019 υπηρέτησε με μεγάλη αφοσίωση, όσο και στην κοινωνία της Καβάλας, όπου για πολλά χρόνια πρόσφερε ως γιατρός.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του»