15
Ιούλ
2021
Το ευχαριστώ της Γιάννας Αγγελοπούλου στην ΠΕΔΚΜ

FOTO_KAITEZIDIS_AGGEL

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την απόφαση του Δ.Σ του οργάνου να  συμμετάσχει στο Νομισματικό Πρόγραμμα της Επιτροπής

Τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και προσωπικά στον πρόεδρο της, Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη εξέφρασε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου για τη συμμετοχή της ΠΕΔΚΜ στο Νομισματικό Πρόγραμμα της Επιτροπής.

Σε επιστολή που απέστειλε προς την ΠΕΔΚΜ η κ. Αγγελοπούλου εξαίρει την ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔΚΜ να στηρίξει την πρωτοβουλία της Επιτροπής, χαρακτηρίζοντάς την «μια πράξη με συμβολική, αλλά και με ουσιαστική σημασία, γιατί σας κάνει μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής, και γιατί θα θυμόσαστε αυτή την ιστορική στιγμή για πάντα».

«Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά σας, που επιστρέφει στους πολίτες, μέσα από τις δράσεις της Επιτροπής, και μπορεί να κάνει τον Εορτασμό για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, μια εμπειρία αξέχαστη» επισημαίνει η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» .

Η επιστολή της κα. Γιάννας Αγγελοπούλου