23
Μάι
2021
ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.

 

 

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης : ”Το Κύπελλο επέστρεψε στη βάση του”

 

Τα θερμά συγχαρητήρια της στην ομάδα του ΠΑΟΚ που στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας πως είναι μια σπουδαία νίκη που γράφει ιστορία για τη Θεσσαλονίκη.

kaitetzidis

Σε μήνυμα του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συγχαίρει την ομάδα του Δικέφαλου, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το 8ο στην ιστορία του, σημειώνοντας πως η νίκη του ΠΑΟΚ, είναι ένα σημαντικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Μακεδονία.

Ο κ. Καϊτεζίδης αναφέρει στο μήνυμα του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση ενός, ακόμη κυπέλλου. Το κύπελλο επέστρεψε στη βάση του. Η χθεσινή ήταν μια σπουδαία, ιστορική νίκη, και στη Θεσσαλονίκη αξίζουν νίκες σαν αυτήν.

Συγχαίρω τη διοίκηση, τους προπονητές αλλά πάνω από όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ για την άξια κατάκτηση του τίτλου για όγδοη φορά στην ιστορία του.

Ως πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, εκπροσωπώντας τους 38 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, εύχομαι η πορεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη και τα απόμενα χρόνια. Νίκες σαν τη χθεσινή ανεβάζουν ψηλά την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη και δείχνουν τις αθλητικές δυνατότητες της πόλης και της Μακεδονίας μας».