25
Ιούλ
2018
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΔ-ΚΜ, ΛΑΖΑΡΟ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, κ. Σταύρος Σ. Τσιφλίκης, στον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στο ίδρυμα, προκειμένου να γίνουν αναγκαία έργα υποδομής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών.

Ειδικότερα στην επιστολή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN, αναφέρει:

«Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΔ-ΚΜ

»Σας ευχαριστούμε ολόθερμα που για ακόμα μια φορά σταθήκατε δίπλα μας, αφουγκραστήκατε τις ανάγκες μας και μας στηρίξατε, χορηγώντας την κατασκευή και τοποθέτηση κινητών τοίχων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ώστε το καινούργιο μας κτίριο να μπορέσει να λειτουργήσει πιο άμεσα  και να στεγάσει περισσότερα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας πάντα αρωγός του έργου, του αγώνα και της προσπάθειας του Συλλόγου που γίνεται για ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με σύνδρομο Down σε όλη την Ελλάδα».