24
Ιούλ
2018
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων κα τη συμπαράσταση του στους ανθρώπους που δίνουν μάχη για να κρατηθούν τη ζωή

Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους Δήμους Ραφήνας – Πικερμίου, Μαραθώνα και Μεγαρέων αλλά και στους πολίτες των τοπικών τους κοινωνιών εκφράζουν ο πρόεδρος, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και τα μέλη του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Σε επιστολή του προς του προς τους πληγέντες Δήμους της Αττικής, ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και λύπη για την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, και τη συμπαράστασή μου στους τραυματίες και τους πυροπαθείς που  αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη τους στα νοσοκομεία για να κρατηθούν στη ζωή.

»Νιώθω βαθιά θλίψη για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν αλλά και για όλους τους πολίτες που είδαν τους κόπους μιας  ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγες ώρες. Η σκέψη μας είναι κοντά τους» τονίζει ο κ. Κυρίζογλου.