20
Μάι
2024
ΠΕΔΚΜ: Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τον πρωταθλητή Ελλάδας, για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Ι. Καϊτεζίδης: «Πανάξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Θεσσαλονίκης»

Τα θερμά συγχαρητήριά της στην ομάδα του ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας παράλληλα πως είναι μια μεγάλη νίκη που γράφει άλλη μια «χρυσή» σελίδα για την αθλητική ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Η ΠΕΔΚΜ, συγχαίρει την ομάδα του Δικέφαλου, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον προπονητή και τους παίκτες του για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, σημειώνοντας πως αυτή η νίκη είναι ένα σπουδαίο γεγονός για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη Μακεδονία.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο δικέφαλος του Βορρά θριάμβευσε, προσθέτοντας ένα ακόμη ‘πετράδι’ στο στέμμα του μετά το 1976, το 1985 και το 2019.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε πανάξια τον τίτλο. Στη Θεσσαλονίκη αξίζουν νίκες σαν αυτήν. Αυτό το γεγονός αποτελεί  μεγάλη τιμή για την ίδια την ομάδα, τους οπαδούς της, αλλά και την πόλη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας, αλλά πάνω από όλους τους αθλητές της ομάδας του Δικέφαλου. 

Ως πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, εκπροσωπώντας τους 38 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, εύχομαι η πορεία του ΠΑΟΚ να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη και τα επόμενα χρόνια.