29
Ιούλ
2023
Η ΠΕΔΚΜ αποχαιρετά με βαθιά οδύνη τον πρώην δήμαρχο Πεύκων Στέλιο Συμεωνίδη

 

Ι. Καϊτεζίδης: «Η απώλειά του φίλου Στέλιου προκαλεί θλίψη στην αυτοδιοίκηση – Η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη θα τον θυμούνται ως έναν από τους κορυφαίους διαιτητές στο ελληνικό μπάσκετ που αγάπησε, αλλά και έναν εξαίρετο δήμαρχο»

 

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Πεύκων Στέλιου Συμεωνίδη εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας ότι έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος με πολύεπίπεδη προσφορά: στην αυτοδιοίκηση, στον αθλητισμό και το επιχειρείν.

Το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του, επισημαίνοντας ότι μπορεί να ταυτίστηκε με την ελληνική διαιτησία και το ελληνικό μπάσκετ, αλλά άφησε το αποτύπωμά του και στην αυτοδιοίκηση, δίνοντας μάχες και αγώνες για το θεσμό και τον τόπο του.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη Ιγνάτιος Καιτεζίδης τονίζει:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση Στέλιου Συμεωνίδη. Υπηρέτησε το θεσμό με πίστη και αφοσίωση, προσφέροντας πολλά στα Πεύκα που αγάπησε. Έναν περιφερειακό δήμο, τον οποίο αναβάθμισε και ανέδειξε και οι πολίτες του το αναγνωρίζουν, καθώς έβαλε τα θεμέλια για τη ανάπτυξη της περιοχής, προικοδοτώντας πλούσια και σημαντικά έργα στο μετέπειτα διευρυμένο δήμο».

Η απώλειά του όμως προκαλεί μεγάλη θλίψη και αφήνει κενό στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη που θα τον θυμούνται ως έναν  από τους κορυφαίους διαιτητές στο μπάσκετ με πολλές διακρίσεις και παρουσίες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του»

*Η ΠΕΔΚΜ θα εκπροσωπηθεί στην Εξόδιο Ακολουθία.