15
Οκτ
2022
ΠΕΔΚΜ: «Ύστατο χαίρε» στο Αλέξανδρο Νικολαΐδη

 

NIKOLAIDhSh 1

ΠΕΔΚΜ: «Ύστατο χαίρε» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

 Ελάχιστο αντίδωρο σε ένα μεγάλο αθλητή και μεγάλο Άνθρωπο η ομόφωνη κάλυψη των εξόδων της κηδείας του

Με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετά σήμερα η Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) τον Ολυμπιονίκη, μεγάλο αθλητή και σπουδαίο Άνθρωπο Αλέξανδρο Νικολαϊδη, που δόξασε την Ελλάδα, διδάσκοντας μαθήματα ζωής, ήθους και αξιοπρέπειας.

Το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για την πρόωρη απώλεια του δις αργυρού Ολυμπιονίκη μας και ομόφωνα αποφασίζει να εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο, Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη , Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως σήμερα στις  16:00 μ.μ και στην κηδεία που θα γίνει στη συνέχεια στο κοιμητήριο του Φιλύρου.

Η ΠΕΔΚΜ τιμώντας τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αποφάσισε ομόφωνα ως ελαχιστότατη ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης αθλητικής προσφοράς του στο έθνος, να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του.

«Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και θα αποτελεί ένα πρότυπο για τις νεότερες γενιές. Τα ειλικρινέστατα και βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».