27
Οκτ
2021
Η ΠΕΔΚΜ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

.jpg

Μια μαχήτρια της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, μια γενναία γυναίκα που έδωσε τον αγώνα της με αξιοπρέπεια και θάρρος.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) αποχαιρετά σήμερα με θλίψη και βαθύ αίσθημα σεβασμού τη Φώφη Γεννηματά, μια πολιτικό με ισχυρή προσωπικότητά που άφησε το δικό της αποτύπωμα στο δημόσιο βίο, και μια γυναίκα που πάλεψε μέχρι τέλους, δίνοντας μια άνιση μάχη, με σθένος και αξιοπρέπεια.

Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ  εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του κόμματος της.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Αποχαιρετούμε σήμερα με θλίψη και οδύνη τη Φώφη Γεννηματά. Μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, παρότι έδωσε τιτάνιο αγώνα για να την κερδίσει. Η είδηση του θανάτου της γυναίκας που έδωσε πολυετή μάχη με τον καρκίνο με αξιοπρέπεια και γενναιότητα, μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της συγκλόνισε την Ελλάδα, τον πολιτικό κόσμο και την αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.

Πέρα από πολιτικός, υπήρξε γυναίκα, σύζυγος και μητέρα, σήμερα φεύγοντας από κοντά μας, αφήνει πίσω της σημαντικό αποτύπωμα ήθους και αγωνιστικότητας.

Ο πολιτικός κόσμος είναι αναμφίβολα φτωχότερος, όπως και η δημόσια ζωή της χώρας. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια από την αυτοδιοίκηση στην οικογένεια της στις δύσκολες στιγμές που περνά. Καλό της ταξίδι».