06
Απρ
2020
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 και ώρα 14:00 μ.μ Συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη. (κατά το άρθρο 10 της από 11/03/20 ΠΝΠ).

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Ενίσχυση νοσηλευτικών μονάδων από την ΠΕΔ και τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.
  2. Έκτακτη κατεπείγουσα οικονομική ενίσχυση των Δήμων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού.
  3. Διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
  4. Καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας.
  5. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαγωνισμού του Έργου : Συντήρηση δικτύων φωτισμού, σηματοδότησης και τηλεματικής για την τριετία 2020-2022, προϋπολογισμού 5.700.000,00 ευρώ (ΠΚΜ – Υποδιεύθυνση Συγκοινωνιακών έργων). (Έγκριση)
  6. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή μεταφοράς μαθητών στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.
  7. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου : Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων Λακκιάς και συνδετηρίου με συλλεκτήρα Λουτρών Θέρμης (ΑΜ 21/2012). (έγκριση)
  8. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαγωνισμού του Έργου : «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασία λυμάτων Αριδαίας». (Έγκριση)
  9. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαγωνισμού του Έργου : «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας στο Δήμο Αλμωπίας». (έγκριση)
  10. Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαγωνισμού του Έργου : «Κατασκευή Αποχέτευσης Ομβρίων στην επέκταση του Οικισμού Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος» προϋπ. 3.529.326,11 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. (Έγκριση)
  11. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη σύσταση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αμπελοοινικών θεμάτων της ΠΕ Σερρών.
  12. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού του έργου «Επέκταση Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου» (κλήρωση).
  13. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Ετήσια Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους (κλήρωση).
  14. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.