16
Μάι
2018
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Ο «ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ» ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Με αφορμή τη μετάβαση στη Γαλλία δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της ΠΕΔΚΜ προκειμένου να επισκεφθούν μονάδες διοίκησης και διαχείρισης απορριμμάτων δηλαδή σκουπιδιών και όχι νερού, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, ενεργώντας ως «κανονικός» ΣΥΡΙΖΑ, ξαναχτυπά παραχαράζοντας την αλήθεια. Η επίσκεψη αυτή στη SUEZ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ζητήματα της ΕΥΑΘ. Η SUEZ είναι μία εταιρία που εκτός από τα νερά ασχολείται και με τα απορρίμματα. Φυσικά ευρισκόμενοι στη Γαλλία για το συγκεκριμένο σκοπό επισκεπτόμαστε κι άλλες μονάδες σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο καταρτίσθηκε σε συνεργασία μεταξύ ΦΟΔΣΑ, Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Ελληνική Πρεσβεία.

            Τονίζουμε ότι ανάλογες επισκέψεις προηγήθηκαν σε Γερμανία, Αυστρία, προκειμένου να έχουμε ενημέρωση για τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

            Η ΠΕΔΚΜ διαχρονικά, με όλες τις κυβερνήσεις, στο ζήτημα του νερού της Θεσσαλονίκης και ως ΕΥΑΘ έχει σταθερές απόψεις και θέσεις. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πρόσφατα προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, την οποία επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, πιστός στις μνημονιακές του δεσμεύσεις. Επίσης θυμίζουμε την συνεπή αγωνιστική στάση της ΠΕΔΚΜ κατά το δημοψήφισμα που έγινε σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Αλήθεια ο «κανονικός» ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τί έχει να μας πει για τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προωθεί την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ;

Έχουμε λοιπόν… δύο ΣΥΡΙΖΑ, ένα στην Θεσσαλονίκη κι ένα στην Κυβέρνηση στην Αθήνα. Η επιχείρηση κοροϊδίας και εξαπάτησης των πολιτών της Θεσσαλονίκης, όπως και όλων των Ελλήνων, συνεχίζεται χωρίς ντροπή… Ποιοι μιλάνε για συνέπεια!! Αυτοί που έκαναν την κωλοτούμπα σπορ. Οι ντίλερ των ψεμάτων.  Αυτά  προς το παρόν. Τα  υπόλοιπα, αν χρειασθεί όταν επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη.