24
Οκτ
2017
ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΔ-ΚΜ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΘΙΣΜΕΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με την 194/2017 ομόφωνη απόφασή του, ενέκρινε να προβεί η ΠΕΔΚΜ στην ενίσχυση του Σωματείου «Μεταμόρφωση» -Συμβουλευτική Υποστήριξη Εθισμένων- με το ποσόν των €6.000  ώστε, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του να προμηθευτεί τον απαραίτητο για την εργασιοθεραπεία των φιλοξενουμένων του υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Το σωματείο «Μεταμόρφωση-Σ.Υ.Π.Ε.» αποτελεί μία θεραπευτική ομάδα που υποστηρίζει άτομα εθισμένα σε ψυχοδραστικές ουσίες και τελεί υπό την σκέπη ττηςΙεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω με την πνευματική καθοδήγηση του Αρχιμανδρίτη Μακαρίου Παπαμιχαήλ. Με τη διάθεση του ως άνω εγκριθέντος ποσού αγοράστηκαν τρεις νέοι πλήρεις υπολογιστές, ένας εκτυπωτής, δύο τηλεοράσεις, Δύο θαμνοκοπτικά, ένα ψαλίδι μπορντούρας, ένα αλυσοπρίονο, τσάπες, κασμάδες και άλλα κηπευτικά εργαλεία.

Τα υλικά παρέδωσε το πρωί της Τρίτης 24/10 στη δομή, η οποία λειτουργεί στη Νέα Έφεσσο Πιερίας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.